måndag 5 januari 2009

BB-set

Ett riktigt Gott Nytt År!


Önskar jag er alla. Hoppas att 2008 lämnat många fina minnen och erfarenheter som ni tar med er in i 2009. Vår familj börjar året med att bli fyra så det blir för oss den största händelsen år 2009. Jag hoppas få någon liten tid för mitt skapande men ni får ha lite tålamod. Inläggen kommer inte dugga tätt till en början.


Här kommer mitt lilla set som får följa med till BB. Filten, tossorna och skallran har jag visat tidigare. Mössan har jag sytt några stycken av men den här är den minsta jag gjort i denna modell, stl.40. Byxorna är ett mönster från OTTOBRE 6/2007 stl.62 som jag kunnat tagit in lite i sidorna men kan vara skönt för den lille att sprattla i. Skuggan längst fram i bilden får tala för sig själv........Jag lovar den går inte att hålla in längre ; )
7 kommentarer:

Erica/Bubben sa...

åh så gulligt!!

Jag har fått en award och vill ge den vidare till mina sju favoriter i sy-blogg världen. Du ligger i topp på min lista så därför ger jag den till dig :)

Mysebo sa...

Å grattis till den lilla! Kommer bli så fin i sina kläder *ler*. Charmigt att magen var med på kortet!

Anna-Snoddas sa...

Jättemysigt! Både setet och bebis! :)

Mallaching sa...

Grattis till den lille som kommer! Jag väntar tålmodigt tills du har tid igen, är alltid spännande att se vad du hittar på! Lycka till!

Laura Luna sa...

Så fint. Även jag har i helgen sytt lite bebbekläder. När ska din komma?

Katsy sa...

Jättesött! Lycka till på BB när du nu blir. :) Mvh Kattis

lilla hjärtat sa...

Tack så mycket för era fina kommentarer.