Till salu

torsdag 31 december 2009

Nyårslöfte



Vill önska er alla
Ett Riktigt Gott Nytt År
2010


Nyårslöfte eller ej spelar ingen roll när det gäller dessa bakverk i velour. Börjar det nya året med att bjuda på ett inlägg med lite godsaker. Muffins/cupcakes blev till då jag behövde en "ny" liten klapp till barnens kusin. Ett litet plåster på såret då faster köpt en brun tröja i julklapp. Hon är fem, ska fylla sex och då vet man vad man vill ha. Det är inte en brun tröja ; ). Hon har mycket rosa och favoritfärg är blå så det fick bli glasyr i färgerna med silver strössel. De andra bakverken blev till av bara farten och ett önskemål av sambon och stora killen då de tillhör favoriterna bland kondisbitar. Sådan far sådan son.


De var roliga att sy om något pilligt. Materialet fanns redan hemma och inspirationen har jag funnit hos flera bloggare, tack så mycket. Så kul att se så många olika varianter. Önskemål om en bulle finns också, vi får se om det blir något bullbak. Nu är det mys med familjen i pulkabacken, ha dé gott.

måndag 28 december 2009

Lite som blev sytt innan jul

Har inte sytt något på ett par dagar men kan nu visa upp lite som blev sytt innan jul. Denna kjol var en del av en present till våra kompisars flicka straxt innan jul. Hög mudd i midjan som kan vikas ner vid behov. En utsvängd modell för att få lite snurr effekt.

Material: Moln tyg från JYN:design

Mönster: Eget

Jeanskjolen var en julklapp till barnens minsta kusin. Här har jag återanvänt barnens fasters byxor, det vill säga tösens moster. Mudd i midjan, snedslå som avslut och en stjärna i teddy som applikation. Jag har utgått från mönstret från den bruna manchester kjolen men som jag förminskat två storlekar.
Dessa två mössor var beställda julklappar och hämtades en tid före jul. Nu vågar jag visa dem här, hoppas de passade bra.

torsdag 24 december 2009

GOD JUL

Vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL!
Samtidigt tacka alla för att ni kikar in, kommenterar och beställer av mig, så roligt.
Bjuder på årets julkort av våra små prinsar. Hoppas ni alla kommer att få njuta av lite jul ledighet.


fredag 18 december 2009

Vimplar


Jag är kvar men syns inte så ofta som jag kanske skulle önska just nu. Tiden har fyllts med sjukdommar, jobb och mycket annat. Ungefär som det brukar vara vid den här tiden på året. Något som jag är väldigt glad över är att jag kommer att fortsätta som textil lärare även till våren.
Här är en beställning av vimplar som kommer att pryda två systrars rum. Flickornas rum går i rosa och lime sedan fick jag gärna lägga in någon mer färg. Med smakråd av mamman föll det på rött vilket gjorde att den blev både tuff och söt. Alltid roligt med beställningar som ger en lite fria händer. För mitt i allt skapande så hinner arbetets gång förändras och det är det som är så kul.
Mitt i julstöket vill jag bara sätta mig ner vid min symaskin men ibland är det bara att inse att tiden inte räcker till. Men snart kommer jag kunna visa lite av det jag gjort som är presenter och julklappar. För några klappar har jag allt hunnit med.
Önskar er alla en trevlig helg!