torsdag 23 oktober 2008

Höst Hoodie


Min första hoodie med egna kantband och utan stjärnapplikation denna gång. Har tagit till i storlek så den ska räcka i vår också. Det är tänkt att jag skall göra en likadan i storlek 56 till den lille i magen. Kan ju vara lite kul med syskonmatchning. Nu har denna legat obloggat i en månad i väntan på den lilla hoodien så detta inlägg kanske kan sätta lite fart på mig att göra den andra. Slänger in en fråga också, hur gör ni med vanlig maskin för att få kanten snygg? Tycker det blir väldigt trixit med så många lager, nu var den här mudden lite kraftig men ändå. Sydde på mudden från rätsidan vek in sömsmån mot avigan och sydde precis i kanten på mudden (osynlig söm) från rätan så sömmen blev på muddens avigsida.
Mönster: Får jag nog lov att kalla mitt eget nu efter ett antal ändringar och blandning av mönster.
Material: Brun fleece från CALLETEX och gul stickad mudd från loppis.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

Mycket tjusig!!!

Krajamaria sa...

Vilken jätte fin hoodie! Färgvalet var toppen! Nästan sä jag ösnakr den fanns i stor storlek, till mig själv... ;)

Bustråden sa...

Vilken fin hoodie du sytt, fina färger

Kort og Søm sa...

Hei, ja den var fin!!
Lappeteppet mitt måler 57*67cm, hvis du ser på bloggen min sine "Produkter", under lappesøm er det bilde av hele teppet! :o)

Kort og Søm sa...

Hvis mønsteret er gjort om så mye at det ikke er likt det du begynte med, så kan du vel kalle det ditt skulle jeg tro!! :o)

Syster Blå sa...

vilken fin!
Jag är hemskt ledsen! Trodde inte att du skulle ha något när du inte hörde av dig... Kunde ju iofs ha frågat...! Har lite nya tyger nu, tvättmaskinen går varm. =0)

lilla hjärtat sa...

Tack så mycket för alla fina kommentarer.

Syster blå: Lätt hänt vi missförstod nog varandra. Hoppas de bruna elefanterna och landskapstyget finns kvar för det var det jag hade tänkt mig. Hade det kommit fler nyheter??