tisdag 14 oktober 2008

En liten gåva till mig själv

I går fyllde jag år, inget att fira men man kan ju alltid få skämma bort sig själv med något litet. Gick och handlade och vad får jag se i tidningshyllan om inte Allers julmagasin Decemberdrömmar så här 71 dagar innan JUL....Inte för att stressa er men när man ser det så här i siffror 71 dagar, det är ju snart. Hur ligger ni till? har ni redan börjat spåna på julklappar och julpyssel? Själv hade jag inte kommit dit alls men efter lite bläddrande så blir man lite sugen på att sätta igång. Inte så mycket sömnad kanske men en tidning fylld av inspiration, tips och ideér. En fråga som skrämmer mig lite, kommer årstiderna att gå in i varandra nu??....JUL jag tänker mer December än Oktober. Men det är klart, ska det pysslas så lär man ju börja i tid.

5 kommentarer:

Morvern sa...

Grattis i efterskott! Hihi, vet du vad ja köpte för tidning idag på lunchen? haha; Allers jultidning såklart! När jag kom hem med den undrade sambon om jag blivit tant på riktigt ;) Jag älskar julen!! Fast jag pyntar väldigt väldigt sparsamt, så så värst mycket pyssel brukar det inte bli... Men kanske i år? Tyckte tidningen va bra, fick lite idéer.

Helena sa...

Grattis i efterskott! Jag har inte börjat planera inför julen än men man kanske borde det så man slipper tokstressa in i det sista!

OttoPippi sa...

GRTTIS!!! jag har inga julplaner ännu fast man kanske borde??? blir liksom bara arg när jag ser alla jul-lunch-annonser i tidningen redan nu....

lilla hjärtat sa...

Tack tack ; ) Ja lite funderingar över julen väcks när man läser om den men ingen ideé att stressa. Det blir jul ändå...Har de redan börjat med jul maten?? Jag tycker det räcker med det som blir över själva julhelgen.

Kort og Søm sa...

Gratulerer med dagen!! :o)
Jeg ligger ganske godt ann når det gjelder julegaver. Liker ikke å stresse i desember, så innen første desember er alle mine gaver pakket inn og klare.