lördag 9 oktober 2010

Målar mer än syr just nu....

Vi gör om i hallen och målar tak och väggar i köket. Stort projekt när man har små hemma som blir sjuka. Allting tar så mycket längre tid men snart är vi färdiga vill jag tro ; ) Lite pyssel från lillemans rum som jag gjort, en stjärna och en tavla. I dop present fick han en pall och en mätsticka från Sia, kände att det kunde vara kul med en tavla i samma stil.

Lite nya tyger som kommer att värma hyllan ett tag. Enligt papper är det visst dax att fylla jämt till veckan så jag kommer att ha lite annat att stå i ; ) Sist men inte minst måste jag visa den här lilla godingen som varit här och hämtat en höst mössa och beställt en vintermössan. Så söt. Nu väntar penseln, trevlig kväll där ute.


5 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Så blir det ibland, det kommer annat emellan. Tycker det är så här hela tiden. När jag äntligen känner att jag har tid att sy så dyker det alltid upp något annat. Fina sker du gjort och sötnosen var jättefin i sin finfina mössa!

Mimmi sa...

Känner igen det! Renoveringar tar tid.

Grattis till det "jämna" om man skall gratulera när man fyller mer än 25 ;-) (såg din presentation).

Är det mörkgrå velour som ligger bland de nya tygerna? Var har du köpt det?

lilla hjärtat sa...

Tack, ja vart tog de åren vägen ; )

Ja, det är velour, koksgrå från SoS. Mer mörk silver grå än mörk grå, skulle jag säga men fin. Köpte den melerade koksgrå mudden till som jag inte tyckte stämde 100% till men talade med dem och det var den som passade bäst.

KRUMELEJ sa...

Vilka underbara tavlor och vilken liten sötnos.

enzosdesign sa...

Så mycket fint du gör!! Jätte mysig blogg!!

Kommer titta in hit igen!!

Ha det så bra