måndag 22 september 2008

Vintermössor

Fick en förfrågan om att lägga ut lite vintermössor. Har inte hunnit sy så många i år än men en ny är i jeans fodrad med luddfleece. Inspirationen hittade jag på Fresh milk. Med varning för stora storlekar på mönstren i Baby Cool så bjuder jag er här på en bild för att visa största storleken. Mössan var tänkt till min son då jag fick för mig att jag sydde mellan storleken till honom förra året. Bara att hoppas på att den ska passa någon annan. Jag syr en ny till sonen för en sådan ska han ha. Min sambo undrade om jag skulle vara med i byalaget ; ) Men som sagt lite bildbevis måste man kunna bjuda på. Sen kommer här ett urval från förra årets mössor. En del sydda i dubbel fleece och några fodrade med trikå.


Mönster: 1 och 3 är från Baby Cool. 2,6 och 7 är inspirationen hämtad ur Sy kläder till babyn. 4 och 6 är från Sy till småbarnen. 5 från grundmönster väpnarluva i Baby Cool.

6 kommentarer:

Sygryn sa...

Vad många fina mössor! Gillar modellen på jeansmössan. Ska nog sy något liknande tror jag:-)

Kort og Søm sa...

Ja, den luen i jeans stoff var kjempe fin!

lotlin sa...

coola mössor! speciellt "vuxenvarianten".
kanske ska man sy nåt till sig själv för en gång skull!?

Amandha sa...

Tyvärr har de ingen webbshop eller postorder. Fast jag brukar ta upp beställningar innan jag åker. Brukar skriva om mitt kommande besök i bloggen så håll du koll där så kommer du nog få en chans att handla du med =)
Vilka snygga mössor du har gjort =)

lilla hjärtat sa...

Tack för fina kommentarer de värmer.
Amandha: Då får jag hålla koll för det gör jag gärna.

lotlin sa...

ja, det var ju härifrån jag fick inspirationen till dom blommiga mössorna. håller med dig. tycker att alla strl i baby cool är lite överdimensionerade.