Till salu

måndag 28 mars 2011

Skön söndag



För en vecka sedan var jag inbjuden att vara med på en hälsodag, Skön söndag i solhem. En jättetrevlig dag med ett härligt gäng utställare och föreläsare. Många glada besökare var på plats och försäljningen gick jättebra, så roligt. Utöver mina sydda alster som de nya vårmössorna med skinn stjärna följde bla. några skyltar och påskägg med. Tack alla ni som handlade och kom förbi, det värmer.

söndag 13 mars 2011

Nya tyger och mössor



Mycket tyger rullar in och en hel del mössor har sytts upp. Stjärnor i massor, här är de färgställningar jag har inne just nu. Önskar du beställa en mössa behöver jag huvudmått, modell luva eller baggy och mönster/färg. Mailadressen hittar du här till höger.

tisdag 8 mars 2011

Elefanter och moln



Oj, va det skall vara svårt att få till ett inlägg ibland. Har sytt upp en del på beställning men även för visning. Dessa två följde med den förra beställaren hem. Första gången jag gör en sådan detalj på bröstet och en liten puff ärm. Så roligt att få sy något annat ibland. Jag sydde också upp några klänningar bla. i moln, landskap och Znook´s elefanter. Hon fastnade för moln och beställde även en i bruna moln med gult kantband. Lovar att jag skall uppdatera bättre. Vet att några av er väntar på bilder av tygerna jag har, det kommer. Våren börjar sakta göra sig påmind även här men mycket snö finns kvar ännu, längtar.