Till salu

torsdag 24 februari 2011

Prinsess klänning

En riktig kalas klänning som en liten prinsesstårta. Denna gjorde jag i ren glädje sömnad, så kul att genomföra en idé bara så där. Hade med denna till kund då jag skulle lämna över kläderna i inlägget under. Lilla tjejen bara älskade den.........prinsessa, tog mig i handen och ville spegla sig, så söt. Tyvärr inga live bilder då kameran låg hemma för att laddas men det kanske kommer om jag har tur ; )


Mönster: OTTOBRE med lite ändringar. Om det blir fler klänningar väljer jag att förlänga kjol delen något.

Material: Velour från Olsson´s tyger

fredag 18 februari 2011

Landskap, moln och truck´s




En beställning som legat till sig här hemma pga sjukstugan här. Nu börjar kopporna att torka och grabbarna är pigga igen, så skönt. Den här beställningen var så rolig att sy för enda önskan var en orange kjol sen fick jag fria händer. En kjol med överdel och byxor med tröja. När jag var klar med beställningen blev jag lite osäker på om kunden ville ha tunika eller om hon sagt tröja. Så jag sydde en tröja också så har hon två överdelar att välja på. Hoppas nu att det blir godkänt ; )



Material: Landskaps tyg från jofotex mudd från Stoff o Stil. Moln från JNY design och trucks från Znok.


Mönster: Tunika OTTOBRE, kjol eget, tröjor OTTOBRE och byxor meedom

måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag

Hoppas ni alla haft en fin Alla Hjärtans Dag.
Här är det rena sjukstugan. Förra helgen började det med magsjukan för att sedan toppa med vattenkoppor. Grabbarna fick det samma dag så här är det lite gnälligt. Så Tv Wii och lego med någon i knät är något som jag sysslat med i veckan. Sömnaden har fått stå åt sidan lite, två dofthjärtan fick jag till en dag då prinsarna somnade båda två. Så dagen till ära får de vara med på ett hörn. Denna månad är det Alla barnhjärtans månad. Lämna gärna ditt bidrag via bloggen här till Hjärt Lungfonden.

onsdag 2 februari 2011

Rolig beställning



I veckan har jag färdigstält två större beställningar som jag haft lite fria händer till. Det är extra roligt när man får kombinera och lägga till lite detaljer efter sömnadens gång. Denna beställning önskade mamman till att börja med ett par svarta moln leggings, stjärnbyxor och en mössa till sig själv med en applikation. De röda muddisarna hade jag helt fria händer till, så de föll på ett par namnbyxor vilka blev väldigt uppskattade. Hittade en sista bit av det gula moln tyget och då blev det ett par till ; ) Efter att jag sänt bild på beställningen kom det härlig respons tillbaka
- Jättefint kan inte sluta le ; )
Då har man lyckas känner jag, kul.