Till salu

fredag 26 november 2010

Julmarknad på Berget i Degerfors





I helgen är det dags för julmarknad på Berget lördag söndag 13.00-17.00. I år har jag glädjen att få dela den med morvern igen och få stå två hela dagar tillsammans. Ska bli så kul, hoppas att många hittar dit. Så bor ni i krokarna och vill insupa lite julstämmning och kanske köpa en klapp till någon eller dig själv så är det värt ett besök. Massor av hantverk, glögg och tomtebesök. Hos mig hittar ni bla. mössor, dregglisar, haklappar, vimplar, näsduksfodral och lite målade skyltar. Kan du inte få in ett besök i helgen går det bra att maila mig om beställning innan jul fram till den 5 dec.
VARMT VÄLKOMNA !

tisdag 16 november 2010

Mössor

Oj, nu var det länge sedan jag bloggade. Har inte haft så mycket tid vid symaskinerna på sista tiden. Lite mössor har det blivit men det är allt. Fodrar de flesta nu men en del vill ha i enbart trikå. Har redan börjat få in beställningar på vår mössor. Jag fyllde år när grabbarna var sjuka så det fick dröja lite innan jag blev firad.
Sambon överaskade med en tripp till London, underbart. "Vi" shoppade, åt och drack gott, shoppade och såg en liten del av London. Tiden gick alldeles för fort.....förutom att bärhjälpen klagade på att alla kassarna skar in i händerna och att fötterna värkte efter att vi gjort stan i 10 timmar ; ) så var allt toppen. Tack älskling!