Till salu

tisdag 21 september 2010

Nya tyger

Bara älskar alla stjärnor. Betade av några beställningar i helgen och många stjärnor blir det.

Har fått förfrågningar och beställningar på vuxen mössor. Så denna bild bjuder jag på ; ) Går att få i både luva=låg modell och bagy=pös modell


lördag 11 september 2010

T-shirt´s



I dag bjuder jag på två stycken obloggade t-shirts till grabbarna. När jag väntade på mina namnband var det så mycket annat som låg och väntade så de här var inte nummer ett på listan. Tur det finns användning av t-shirts året om. Nu är namn banden på och i morgon kommer grabbarna att bära dem på kalaset. Veckan som varit har inneburit jobb, sjuka barn och lite pusslande med mormor och farmor för att få allt att gå ihop. Så inget nytt från systugan denna vacka. Nu ska ska jag börja förbereda kalas och hålla tummarna för att de håller sig friska ett tag. Trevlig helg till er alla.

söndag 5 september 2010

4 År och kalas vimplar


I går blev vår STORA kille 4 år. Tänk vad tiden går.......I dag skulle vi ha kalas men han blev sjuk stackarn så vi får flytta fram kalasen. Så i går blev en riktig inne dag med familjen utan tårta men paket och önske mat på menyn, pizza. Tur var nog att två av paketen innehöll wii spel, så dagen rullade på ganska smärtfritt.

Vimplar till lillemans rum i svart/blå/grå/vita nyanser.