Till salu

måndag 30 november 2009

Julmarknads helgen är över.....

Då var första advent och min medverkan i årets julmarknad över. Här tändes advents staken på frukost bordet i all hast, mer symboliskt än mysigt. Då stora killen legat sjuk sedan i Onsdags. I dag känner han sig bättre och är uppe på benen igen, så skönt. Julmarknads helg med mycket regn och fler besökare på Söndagen. Fick en känsla av att de flesta var där för att infinna lite julstämmning. Men lite såldes, jag fick några beställningar och visitkort delades ut.

Har fått frågor om jag även säljer träskyltar via bloggen och det gör jag gärna. Sänd mig ett mail så ordnar jag det.





Gjorde några Jul säckar i två storlekar med texterna GOD JUL och PEPPARKAKOR. De mindre kan även användas som ljuspåsar.


fredag 27 november 2009

Julmarknad

I morgon bär det av till Berget på julmarknad, ska bli så roligt. I år står jag själv, så det är extra pirrigt men det ska nog gå bra. Här har det pysslats en hel del mellan varven. Som vanligt är det lite att stå i ända in i det sista. Tyvärr har både bloggen och några beställningar blivit lidande men så fort helgen är över så ska det bli ändring på det. Inlägget skrivs medans den sista färgen torkar........

Bjuder här på några smakprov av det hårdare slaget som kommer att finnas på mitt bord i år. Här är det min snälla pappa som hjälpt mig med snickeri biten. Även några små knoppbrädor ska få följa med. Trevlig helg på er alla och hoppas några av er kikar förbi.








onsdag 18 november 2009

Byxor och ett gäng dregglisar




Äntligen får jag till ett inlägg. Har en hel del bilder som ligger men har inte fått tiden att räcka till riktigt. Försöker att kika runt hos er andra och det är mycket fint som skapas men jag har tyvärr inte hunnit kommentera så mycket som jag tänkt.
Julen närmar sig och även i år kommer jag att stå på JULMARKNADEN Kulturcentrum Berget i Degerfors, jätteroligt. Så här är förberedelserna i full gång mellan beställningarna.
Kom över en så härlig frotté som blev byxor till grabbarna och en dregglis. När den bruna tråden satt i blev det några dregglisar i bruna nyanser. Återkommer med fler bilder av vad jag kommer att ta med mig till marknaden. Har fått lite önskemål om shabby chic......

fredag 13 november 2009

Beställningar


Mössa o-3 mån till SALU
Jag lever. Syr mer än jag bloggar just nu bara. Beställningarna rullar in vilket är jätteroligt och än så länge kommer jag att hinna med innan jul. Här är några nya kombinationer. Favorit i dubbel velour med stjärnapplikation av det underbara uggletyget jag bytte till mig av mallaching. Har verkligen snålat med den biten och snart är den slut. Den lille killen som skulle ha mössan växte under arbetets gång så det blev två mössor. Tyvärr passar den inte min minsta heller så om det är någon som är intresserad av den lilla mössan, baby 0-3 mån så finns den kvar. Bara att sända mig ett mail.
Något jag inte hunnit blogga om är Morvern och min sydag för snart två veckor sedan, skäms. En hel Söndag, bara för oss. Vi hade jättetrevligt med mycket PRAT, mest om sömnad förstås. Mönster och tygbyten och så lite sömnad för min del. Kom inte hem med ett enda färdigt alster ; ) men det var ju inte själva poängen heller. I bland behöver man bara ladda batterierna, det gjorde jag den dagen med massor av sy inspiration. TACK för syjuntan Morvern, det gör vi snart om igen. Trevlig helg på er!